MERSALG

Salg og merchandising - 20 års erfaring!

VIKARTJENESTER

AD HOC eller faste medarbeidere

Teknologiledende

Markedets beste salgsstøtteverktøy!

Vi kan salg

Og tar eierskap i dine produkter!

Faste oppdrag eller vikarer? Kontakt oss i dag Klikk her »

« ForrigeNeste »

Lær mer

Salgstjenester

Mersalg har selgere over hele landet! Alle er utstyrt med det mest moderne verktøy for elektronisk ordreopptak. Vi er et bedre alternativ ennå ha egne selgere. Dette fordi vi har mange selgere og en betydelig større salgskraft enn de fleste andre salgsapparat. Vi kan ta totalansvaret for hele markedet, enkelte kjeder eller regioner.

Les mer »
Vikartjenester

Dagligvarebransjen er i endring. Økt kostnadsfokus i bransjen, gir økt fokus på fleksibilitet og dermed økt fokus på midlertidig, oppdragsbasert arbeidskraft. I Mersalg har vi en egen avdeling som formidler midlertidig, oppdragsbasert arbeidskraft.

Les mer »
Vareplassering

I Mersalg har vi erfarne og effektive personer som gjennomfører vareplasseringer for kjeder og leverandører, over hele Norge. Vi kan vise til gode referanser på omprofileringer, ombygging og nyåpninger av dagligvare- og faghandelsbutikker

Les mer »
Demotjenester

Mersalg Demonstrasjonstjenester er et landsdekkende demoapparat og en del av Mersalg Gruppen. Vi har faste ansatte som utfører demonstrasjoner for blant Fjordland, Philips, Tulip, L'Oreal og Stange Gårdsprodukter.

Les mer »