Generell søknad

Fyll inn skjemaet nedenfor for å sende en generell søknad til Mersalg.

 
   
 
 

Vennligst rett opp følgende:

  Hvorfor jobbe hos oss?

  Vil du være med å utvikle Norges beste salgs-og demonstrasjonsapparat?

  Har du pågangsmot? Kan du jobbe selvstendig og være løsningsorientert? Da kan Mersalg være noe for deg!

  Å jobbe i Mersalg er interessant og krevende. Som ansatt hos oss vil du jobbe med noen av de mest spennende produktene innen norsk varehandel. Vi representerer kjente merkevarer som L’Oreal, Polarbrød, Norsk Tipping og Fjordland. Du vil få varierte oppgaver i et hektisk og trivelig miljø. Du vil bli tett fulgt opp av våre regionsvise teamledere/områdeledere.

  I Mersalg arrangerer vi jevnlig nasjonale og regionale møter for å skape trivsel, samhørighet, motivasjon og faglig utvikling. På de nasjonale salgsmøtene samles alle ansatte, samt våre oppdragsgivere og samarbeidspartnere. Dette er meget nyttige møter hvor en utveksler erfaringer med hverandre og knytter kontakter.

  I Mersalg Gruppen er det over 300 ansatte og mange har vært med oss i mange år. Det tyder på at de trives og finner det inspirerende å jobbe hos oss. Det er gode muligheter for den som lykkes til videre utvikling og vekst!

   

  Som ansatt i Mersalg kan vi tilby:

  • Godt arbeidsmiljø
  • God opplæring til nyansatte
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode utviklingsmuligheter for den som lykkes
  • Deltagelse på salgsmøter, teamturer og andre arrangement sammen med våre oppdragsgivere

  Ledige stillinger

  Vi er til enhver tid på jakt etter dyktige medarbeidere, både innen demonstrasjonstjenester og salgstjenester. Ønsker du å søke jobb hos oss, så kan du bare ta kontakt.

   

  Ledige stillinger: